Авторизация

Казарін пояснив, як будуть проходити дебати кандидатів

Казарін пояснив, як будуть проходити дебати кандидатів

Сьогодні, 19 квітня, телеканал UA:Перший покаже дебати на НСК Олімпійський і Cуспільному. Про це повідомив у себе в Facebook журналіст Суспільного Павло Казарін.

"Я вам тут трохи крапок над "i" приніс. Сьогодні UA:Перший покаже все. І стадіон, і дебати, і навіть "Зворотний вiдлi ". Ми починаємо о 18:50, о 19:00 - включаємо трансляцію зі стадіону", - зазначив Казарін.


Він уточнив, що все, що відбувається на стадіоні - це ініціатива штабів. "Вони вибирають собі підрядників і модераторів. Ні, я не знаю, хто буде рефері на тому ринзі", - сказав журналіст.

За його словами, дебати на стадіоні триватимуть годину. "О 20:00, коли все закінчується, ми повертаємося в студію, щоб з Андрієм Парубієм  розібратися в питанні - чи чекають країну дострокові парламентські (вибори, - ред.). Також розберемося з долею закону про мову й імпічмент. Зрештою, кому як не спікеру парламенту про це знати ", - пояснив Казарін.


О 21:00 розпочнуться дебати в студії Суспільнго, їх буде вести Мирослава Барчук.


"Згідно із законом вони повинні обрамлятися 20-хвилинка політичної тиші. Тому з 20:40 до 21:00 у нас буде невеличкий матеріал, що випереджає приїзд кандидатів", - уточнив журналіст.


Казарін уточнив, що штаб Володимира Зеленського вже заявив - їх кандидат не приїде. "Тому чекаємо Петра Порошенка. Формально, в разі неявки візаві він може використовувати весь цей час на свою агітацію. Але ми пропонуємо президенту замість нудних монологів відповісти на питання. Ми записали їх заздалегідь. 20 питань від всіх, кому не все одно", - сказав Казарін.



Він уточнив, що о 22:20 розпочнеться програма "Зворотний вiдлiк". "Ми розраховуємо, що президент залишиться у нас до півночі. У нас є п'ять зрозумілих років за спиною і п'ять незрозумілих попереду. Ось в контурах майбутнього ми і станемо розбиратися", - додав Казарін.


Станом на полудень 19 квітня біля стадіону НСК Олімпійський в Києві, де ввечері повинні пройти дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського, правоохоронці встановлюють рамки металошукачів і обшукують зі службовими собаками територію. Більше 20 зарубіжних каналів транслюватимуть дебати.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?