Авторизация

Муженко заявляє, що йому і сім'ї може загрожувати небезпека

Муженко заявляє, що йому і сім'ї може загрожувати небезпека

Глава Генштабу Віктор Муженко "і зараз не впевнений в цілковитій безпеці - і своїй, і сім'ї", з огляду на "процес демонізації й всі нападки, всі кримінальні справи", які проти нього відкриті, зокрема, в Росії. Про це він заявив в інтерв'ю Фактам.

"Як можна відчувати себе, якщо в харківській поліції більше року тому відкрили кримінальне провадження щодо генералів Муженка і Назарова про перевищення нами службових повноважень?", - риторично запитав Муженко, уточнюючи, що звинувачують його в тому, що навесні 2014 року, коли ще не були врегульовані дії Збройних Сил і формат АТО не передбачав застосування ЗСУ, Муженко взяв на себе відповідальність і дав команду на відкриття вогню і застосування військ.


Глава Генштабу розповів також, що справи відкриті проти практично всього вищого командування ЗСУ, в цілому - близько восьми тисяч військових, близько тисячі - вже в тюрмах.

"Найцікавіше, що деяких звинувачують в тому, що вони застосували насильство по відношенню до тих, хто нам протистояв в 2014 році. Адже зараз ситуація проста: людина може приїхати з окупованої території, написати заяву де-небудь в Сєвєродонецьку - і щодо мене або когось іншошо буде порушено кримінальну справу. Так трактує сьогоднішній закон", - сказав Муженко.



Він також зазначив, що, на його думку, Збройні Сили, які захищають державу, "повинні бути повністю впевнені, що і держава їх захистить".


Раніше сьогодні Муженко повідомив про спроби втягнути армію в політику і розділити її агітацією "в стилі агіток більшовиків", спрямовуючи агресію суспільства, в тому числі військових, проти генералів Генштабу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка