Авторизация

Фукуяма: Вакарчук був би кращим президентом, ніж Зеленський

Фукуяма: Вакарчук був би кращим президентом, ніж Зеленський

Філософ, професор Стенфордського університету Френсіс Фукуяма вважає, що Святослав Вакарчук  даремно зняв свою кандидатуру з виборів, так як міг би стати кращим президентом, ніж  Володимир Зеленський. Про це Фукуяма сказав в коментарі  Hromadske.

"Думаю, Святослав Вакарчук міг би стати набагато більш професійним президентом, він проводив би зважену політику і зміг би зібрати набагато кращу команду. Але цього не сталося, тому нам залишається сподіватися на краще з паном Зеленським", - сказав філософ.


"На мою думку, дуже погано, що Слава Вакарчук не балотувався. Якщо Зеленського оберуть, у нас не буде вибору, окрім як сподіватися, що він виявиться гідним президентом", - додав Фукуяма.

Він вважає, що в перемозі Зеленського на виборах "є ризики".



"Звичайно, в цьому є ризики. Ніхто не знає, що він збирається робити й чого хоче. Яка у нього буде політика, кадрові рішення? Безперечно, тут є ризики", - сказав філософ.


Вчора, 18 квітня, Зеленський представив свою команду, яка "піде з ним до Адміністрації президента". Хто які посади займатиме конкретно, Зеленський не розповів, зазначивши, що їм ще треба буде пройти відбір.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка