Авторизация

Суспільне розділить відповідальність за дебати між кандидатами

Суспільне розділить відповідальність за дебати між кандидатами

Суспільне відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру агітаційних дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК Олімпійський, які відбудуться 19 квітня. Про це повідомив глава правління Національної громадської телерадіокомпанії Зураб Аласанія. 

За його словами, сьогодні штаби кандидатів "вирішили, що рівність доступу до ефіру кожного кандидата може забезпечити тільки суспільний мовник" і Суспільне погодилося "надати необхідну допомогу".


"Люди, які натискають на кнопки і націлюють камери, - дуже важливі, адже глядачі буквально бачать картинку їх очима. В який момент хто з'являється на екрані, під яким ракурсом, чи з'являється взагалі - всі ці художні елементи дуже впливають на сприйняття глядачами інформації", - розповів Аласанія.

Він зазначив, що штаби досі не вирішили, хто буде ведучим заходу. Також вони не дійшли згоди щодо технічного забезпечення трансляції та, відповідно, компанії, "яка роздасть сигнал всім бажаючим ЗМІ".



Аласанія нагадав, що це не передбачені законом теледебати, а передвиборна агітація, і тому він чекає Зеленського і Порошенка в студії після завершення заходів на НСК. Ефір розпочнеться о 20:00 19 квітня і триватиме 60 хвилин.


Вчора, 17 квітня, глава правління НСТУ Зураб Аласанія  повідомив, що штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського  домовилися про використання символіки, поширення квитків, розміщення прихильників, виступ артистів і таймінг. При цьому Аласанія заявив, що не вважає цей захід дебатами і Суспільне в його організації участі не братиме.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка