Авторизация

Судді, що прийняли рішення щодо ПриватБанку - недоброчесні

Судді, що прийняли рішення щодо ПриватБанку - недоброчесні

За даними руху ЧЕСНО. Фільтруй суд, всі троє суддів Окружного суду, що приймали рішення про незаконність націоналізації ПриватБанку - недоброчесні. Про це рух повідомляє на своєму сайті.

Йдеться про суддів Ігоря Качура, Володимира Келеберду і Віталія Амельохіна.


Качур в деклараціях за 2013 і 2014 роки не вказав, що йому по праву користування (проживання) належить квартира площею 69,3 кв м з 2002-го.

Келеберда, ймовірно, фіктивно розлучився з дружиною, щоб приховати майно від декларування, повідомляє ЧЕСНО з посиланням на розслідування Бігус.інфо.


Також повідомляється, що цей суддя у 2013-му заборонив ВО Свобода та іншим суб'єктам проводити мирні збори біля будівлі Гостинного двору в Києві. А Амельохін, зазначає ЧЕСНО, був у складі колегії суддів, яка прийняла постанову про виключення Гостинного двору зі списку пам'яток архітектури. Це рішення викликало протести захисників пам'яток архітектури Києва.



Крім того, суддя Амельохін, повідомляють активісти, фактично використовував службове становище: він подав позов, щоб службову квартиру, надану йому в користування, передали йому в постійне користування; позов задовольнили.


Раніше сьогодні повідомлялося, що Окружний адмінсуд Києва, розглянувши позов Ігоря Коломойського, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку  і недійсним договір купівлі-продажу державою акцій банку.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?