Авторизация

Жванія не відкликав свій позов проти Порошенка - суддя

Жванія не відкликав свій позов проти Порошенка - суддя

Екс-депутат Давид Жванія не відкликав заяви про заборону виїзду топ-чиновникам. Окружний адмінсуд узяв заяву в роботу. Про це повідомив журналістам на брифінгу суддя-спікер Богдан Санін, передає кореспондент LIGA.net.

Санін зазначив, що у суду не було підстав сумніватися в тому, що заяву подав Жванія, так як на документі був підпис. "Ми вважали, що це викличе неймовірний резонанс. Це дуже цікаве для громадськості справу. Тому заява була опублікована", - сказав він.


Санін також повідомив, що до суду не надходила вимога Жванії відкликати заяву.

"Ніякої іншої реакції крім публікації в ЗМІ ми не бачили", - додав він.


Санін уточнив, що заяву було зареєстровано ще в середу, 17 квітня, але для того, щоб зафіксувати в реєстрі всіх чиновників, про яких йдеться в заяві, знадобилося не менше дев'яти годин.


"Заява передано судді. Тепер процесуальні рішення буде приймати сам суддя", - підсумував він.



Вчора Окружний адмінсуд Києва на своєму офіційному сайті опублікував позов від нібито Жванії про заборону виїжджати за кордон президенту Петру Порошенко, голові Верховної Ради Андрію Парубію, а також суддям Верховного та апеляційного судів протягом року після парламентських і президентських виборів і протягом року після їх звільнення. В цілому в позові вказано 180 чиновників.


При цьому сам Жванія заявив, що не подавав такий позов, і пообіцяв звернутися до Окружного адмінсуду, щоб він спростував цю інформацію. Колишній депутат заявив, що на позові немає його підпису.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?