Авторизация

Встигнути на стадіон: Порошенко просить змінити час дебатів на ТБ

Встигнути на стадіон: Порошенко просить змінити час дебатів на ТБ

Штаб Порошенка звернувся до Центрвиборчкому з проханням змінити час проведення дебатів на Суспільному таким чином, щоб Петро Порошенко міг 19 квітня бути присутнім також на дебатах на НСК Олімпійський. Про це сьогодні на брифінгу повідомив глава передвиборного штабу Олег Медведєв.

За словами Медведєва, закон передбачає, що дебати на Суспільному повинні відбутися 19 квітня в проміжку часу з 19:00 до 22:00. Центрвиборчком раніше затвердив початок дебатів о 20:00.


"Оскільки наш опонент (Володимир Зеленський, - ред.) відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів... і наполягає на тому, що (зустріч на Олімпійському, - ред.) повинна бути саме о 19:00 .. Порошенко готовий бути і там, і там", - сказав Медведєв.

Штаб просить ЦВК так сформувати вечірній графік 19 квітня, щоб Порошенко міг бути і на дебатах на стадіоні із Зеленським, і взяти участь в дебатах, передбачених законодавством. Тому сьогодні від імені кандидата Порошенка його представник у Центрвиборчкомі Руслан Князевич звертається до ЦВК з клопотанням внести зміни в положення про порядок проведення дебатів і перенести їх початок на більш пізній час, наприклад, на 21:00.


При цьому в штабі Порошенка вважають, що 60 хвилин для дебатів мало, і варто продовжити їх хоча б до півтори години. Медведєв зазначив, що під час дебатів питання задають не журналісти, а кандидати один одному.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка