Авторизация

В Одесі під Audi священика шукали вибухівку, а виявили стеження

В Одесі під Audi священика шукали вибухівку, а виявили стеження

В Одесі правоохоронці перевірили повідомлення про підозрілий предмет під позашляховиком Audi Q7, припаркованим на вулиці Пушкінській, який належить священику Свято-Іллінського чоловічого монастиря УПЦ Московського патріархату. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Під час перевірки вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Підозрілим предметом на транспортному засобі виявився GPS-трекер", - сказано в повідомленні.


Як розповів речник поліції Одеської області Руслан Форостяк, що монахи звернулися в поліцію самостійно. За допомогою трекера за автомобілем, ймовірно, стежили. З якою метою - встановить поліція.

"Питання про патріархат, скромність слуги божого і відмову від світських проявів життя - це за кадром. Забавно буде почути версії на кшталт - це злочинні прояви конкурентів, або це пов'язано з професійною діяльністю. Хоча справедливості заради, можливо це звичайні злодії спокусилися на розкішне авто з метою його викрадення? Прости їх тоді Бог", - написав він у своєму Facebook.









Фото: Нацполіція, Одеса Онлайн

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка