Авторизация

У ЦВК відповіли, скільки бюлетенів зіпсували українці на виборах

У ЦВК відповіли, скільки бюлетенів зіпсували українці на виборах

224 тисяч 600 бюлетенів, за результатами першого туру президентських виборів, визнані недійсними. Про це глава Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук повідомила в інтерв'ю Укрінформу.

"Якщо псування бюлетеня - це ваша позиція щодо того чи іншого кандидата, прізвище якого опубліковано в цьому виборчому бюлетені, то не вибирайте цього кандидата. Але не треба приходити на дільницю і малювати на цьому бюлетені все, що завгодно. А малювали ну дуже недоречні речі, навіть різали бюлетені, їли їх", - сказала глава ЦВК.


Вона зазначила, що напередодні голосування 21 квітня буде закликати виборців "не висловлювати псуванням бюлетеня свою думку".

Як повідомляв 112 Україна, в Сумах один з виборців намагався з'їсти бюлетень. Про це під час брифінгу повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв.



"У місті Суми був такий прикрий факт - членами дільничної виборчої комісії були зафіксовані спроби з'їсти бюлетень одним з виборців. Це його право, за це він буде притягнутий до відповідальності згідно з чинним законодавством", - сказав тоді Князєв.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?