Авторизация

Штаби Порошенка і Зеленського підписали договір з Олімпійським

Штаби Порошенка і Зеленського підписали договір з Олімпійським

Штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка, Володимира Зеленського та НСК Олімпійський підписали тристоронній договір на оренду стадіону на вечір 19 квітня. Про це повідомив представник штабу Порошенко  Олег Медведєв журналістам на брифінгу, передає кореспондент LIGA.net.

Він зазначив, що Порошенко готовий взяти участь в дебатах, в тому числі на стадіоні, в тому числі 19 квітня.


Медведєв підкреслив, що повинна бути змістовна дискусія, а не шоу, яке, на його думку, намагаються організувати представники штабу Зеленського.

"Ми будемо робити все для того щоб кандидат Зеленський не зміг уникнути дебатів", - сказав він.


Медведєв підкреслив, що основою для проведення дебатів повинен бути формат дискусії, прописаний в законі і інструкції ЦВК. Це дебати на базі Суспільного телебачення.


Він зазначив, що для Порошенка дотримання закону принципово, тому і Суспільне і ЦВК повинні відреагувати на ситуацію і створити умови, щоб не ставити законослухняного кандидата перед вибором, бути присутнім на Суспільному або дискутувати з опонентом на стадіоні.


Медведєв уточнив, що якщо ЦВК і Суспільне не приймуть рішення щодо зміни формату дебатів, Порошенко в першу чергу приїде в студію Суспільного.



"Так як це вимога закону, а все інше - факультатив", - пояснив він.


Медведєв також повідомив, що ввечері продовжаться переговори між штабами за регламентом дебатів. "Поки у нас різні бачення... Одні планують феєричне шоу, концерт 95 кварталу, інша команда орієнтована на змістовні дебати з тих питань, які відносяться до сфери конституційних повноважень президента", - додав він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка