Авторизация

Слуга народу й ще три партії: хто пройшов би в Раду - опитування

Слуга народу й ще три партії: хто пройшов би в Раду - опитування

Якби вибори до Верховної Ради проходили у середині квітня, то до парламенту пройшли б чотири партії -  Слуга народу (12,4%), Опозиційна платформа - За життя (7,5%), БПП  (6,6%) і Батьківщина (5,8%). Про це свідчать результати опитування серед всіх Київського міжнародного інституту соціології.

Згідно з результатами опитування серед тих, хто збирається голосувати, в Раду пройшли б чотири партії: Слуга народу, Опозиційна платформа - За життя, БПП, Батьківщина. Опитування серед тих, хто визначився показало, що 5% бар'єр подолали б шість партій.


Натисніть, щоб збільшити:




Опитування проводилося з 9 по 14 квітня методом особистого інтерв'ю. Опитано 2004 респонденти з 129 населених пунктів, крім Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей.



Статистична похибка не перевищує 3,3% для показників, близьких до 50%; 2,8% для показників, близьких до 25%, 2,0% для показників, близьких до 10%; 1,4% для показників, близьких до 5%.


Згідно з президентським опитуванням, проведеним КМІС, за кандидата в президенти Володимира Зеленського в другому турі президентських виборів збираються голосувати 72,2% виборців - серед тих, хто визначився зі своїм вибором. За Петра Порошенка  - 25,4%.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?