Авторизация

Зеленський дорікнув Порошенку за стадіон і "аналізи всім": відео

Зеленський дорікнув Порошенку за стадіон і "аналізи всім": відео

Кандидат в президенти  Володимир Зеленський  записав нове відео, де дорікнув чинного главу держави Петра Порошенка в тому, що той здав аналізи і прийшов на стадіон НСК Олімпійський. Крім того, він закликав гаранта "згадати про полонених моряків" і знову - "посадити Свинарчуків".

LIGA.net наводить повний текст звернення без скорочень.


"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозну посаду - посаду президента України. Пане Порошенко! Я дуже хочу, щоб від "я почув" ви перейшли до "я зроблю", а саме - посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили Свинарчуків, і згадали те, про що ви забули: про наших полонених моряків, які зараз сидять за гратами і чекають, поки ви набігаєтеся по каналах в пошуках Зеленського, наздаєтеся аналізів - всім, і накричитеся на стадіонах", - говорить Зеленський.

"Будь ласка, зробіть це. Це ваші справи. Тому що шоумен може стати президентом, а президент, який став шоуменом - це сумно. Дебати 19-го, справи - щодня", - резюмував кандидат.





Як показало соцопитування Групи Рейтинг за перший тиждень після 31 березня, серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився, 21 квітня за Зеленського хочуть голосувати 71,4% виборців, за Порошенка - 28,6%.


Читайте також: ІМІ: Майже 80% негативу в ЗМІ про кандидатів - проти Порошенка

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка