Авторизация

За підготовку терактів в Україні одесита посадили на сім років

За підготовку терактів в Україні одесита посадили на сім років

Приморський райсуд Одеси засудив на сім років і вісім місяців диверсанта, причетного до підготовки і здійснення терактів в різних регіонах України, повідомляє прес-служба СБУ.

За даними спецслужби, в 2015-му чоловік приєднався до диверсійно-терористичної групи, яка діяла на території Одеської та Миколаївської областей. Одесит займався виготовленням вибухових пристроїв.


Група, як повідомляє СБУ, збиралася знищити "стратегічно важливі об'єкти критичної інфраструктури, що повинно було привести до дестабілізації суспільно-політичної ситуації і сприяти захопленню терористами влади в регіонах".

Затримані вони були влітку 2015-го. Під час обшуків знайшли зброю і боєприпаси, а також саморобний вибуховий пристрій з електричним детонатором для теракту в Миколаєві. Експерти зробили висновок, що деталі пристроїв ідентичні тим, які використовувалися під час вибухів на одеській залізниці в квітні-червні 2015-го.



Суд над іншими п'ятьма учасниками угруповання триває.


Раніше сьогодні повідомлялося, що СБУ розслідує можливі незаконні дії директора Держбюро розслідувань  Романа Труби та деяких його співробітників.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?