Авторизация

МВС про дебати Порошенко-Зеленський: У когоcь може зірвати різьбу

МВС про дебати Порошенко-Зеленський: У когоcь може зірвати різьбу

Міністерство внутрішніх справ очікує здійснення окремих провокацій під час дебатів кандидатів у президенти  Петра Порошенка і Володимира Зеленського, а також в день виборів. Про це на брифінгу в понеділок, 15 квітня, повідомив радник міністра внутрішніх справ Володимир Філенко.

"Нас чекають два складних дня. Перший - це дебати, якщо вони відбудуться на НСК Олімпійський. І це - день виборів", - зазначив Філоненко.


За його словами, у МВС "немає підстав стверджувати про системну і велику підготовку до якихось провокацій".

"Але ми готові до того, що можуть бути окремі прояви цих провокацій та незаконних дій. На тлі істерії, яка відбувається зараз в суспільстві, в зв'язку з виборами (...) Можливо, що у когось з громадян України проявиться те, що в народі називається зірве різьбу. Окремих провокацій ми чекаємо, ми до них готові. Вони особливо небезпечні, тому їх не можна системно проаналізувати", - заявив він.


Радник глави МВС Іван Стойко наголосив, що "будуть дебати (на стадіоні) чи ні - ми готуємося до них".


Він додав, що охорона правопорядку 19 квітня на НСК Олімпійський буде в такому ж форматі, як і 14 квітня, коли виступив тільки чинний президент.


Також він сказав, що в другому турі буде задіяно не менш правоохоронців, ніж під час першого туру.


Читайте також: "Ми обираємо не Голобородька". Порошенко на стадіоні - за хвилину



Раніше Порошенко запропонував Зеленському провести дебати на НСК Олімпійський, куди шоумен покликав чинного президента, 14 квітня, тому що 19 квітня, в день, коли це хоче зробити Зеленський, дебати, відповідно до закону, повинні відбутися в студії Суспільного. Зураб Аласанія уточнив: для участі в передачі о 21:20 кандидати можуть бути присутніми як в студії, "так і по телемосту з НСК Олімпійський, або парашутом зі стратосфери".


Другий тур виборів відбудеться 21 квітня. Відповідно до першого соцопитування щодо повторного голосування від групи Рейтинг, серед тих, хто має намір голосувати й вже визначився з вибором: 71,4% - за Зеленського і 28,6% - за Порошенка.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка