Авторизация

Вбивство ювеліра в Києві: затримано трьох підозрюваних - відео

Вбивство ювеліра в Києві: затримано трьох підозрюваних - відео

У суботу, 13 квітня, поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві колишнього власника ювелірних фірм Сергія Кисельова, ім'я якого фігурувало в розслідуванні проти так званих "діамантових" прокурорів - Олександра Корнійця і Володимира Шапакіна, справи яких слухаються в суді вже четвертий рік. Про це сьогодні на брифінгу повідомив глава поліції Києва  Андрій Крищенко.

Підозрюваних затримали при під'їзді на кладовищі. За даними поліції, вони збиралися напасти на сім'ю убитого, коли ті приїхали на 40 днів з дня смерті. Автомобіль затриманих був на фальшивих номерах, при них знайшли і вилучили гранату.


Крищенко уточнив, що проведені також обшуки за місцем проживання підозрюваних: знайшли шість гранат, два пістолети, близько 1000 патронів, а також вибухівку - динаміт.

Всі затримані - громадяни України, двом по 49 років, третьому - 45. Один з них раніше судимий.





Читайте також: Ювелірна робота. Кого і за що застрелили в Києві


5 березня Кисельова застрелили в салоні його автомобіля. Колишній заступник генпрокурора  Давід Сакварелідзе пояснив, що вбитий не проходив свідком безпосередньо в справі "діамантових прокурорів", він був власником тих самих діамантів, які в 2015 році знайшли під час обшуку у колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка