Авторизация

У Зеленського відповіли Джемілєву щодо Криму, Донбасу й Путіна

У Зеленського відповіли Джемілєву щодо Криму, Донбасу й Путіна

Розмов про розмін тимчасово окупованого Росією Криму на мир в Донбасі "не може бути ні за яких обставин", і ця позиція "непохитна і безкомпромісна". Так відповіли в штабі у кандидата в президенти Володимира Зеленського на питання одного з лідерів кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Крім того, зазначили у Зеленського, не може бути предметом переговорів сепаратизація окремих районів або регіонів України.


Також у нього вважають, що військове вирішення конфлікту з Росією "є неприйнятним, як з точки зору національних інтересів України, так і з точки зору наших західних союзників".

"А це означає, що нашим офіційним представникам доведеться розмовляти з владою РФ. Але це повинно відбуватися за участю західних партнерів України, і ні за яких обставин - не в окупованих територіях нашої країни", - пишуть в штабі Зеленського.


Там підкреслили, що контакти з громадянами, які живуть в окупації, повинні мати виключно культурно-інформаційний і гуманітарний характер.


На питання про блокаду Криму і ОРДЛО у Зеленського пишуть, що зараз "питання про зняття економічної блокади тимчасово окупованих територій розглядатися не може".



Також у кандидата запевнили Джемілєва, що є "беззаперечні підстави" для того, щоб запропонувати кримським татарам окрему перспективу національного розвитку і ролі після звільнення Криму.


Відзначимо, що нардеп від БПП цікавився думкою самого Зеленського, а не його радників.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?