Авторизация

Якщо кандидати не прийдуть на дебати в студію: пояснення Аласанії

Якщо кандидати не прийдуть на дебати в студію: пояснення Аласанії

Якщо 19 квітня з 20:00 до 21:00 в студію Національної суспільної телерадіокомпанії не прийдуть обидва кандидати в президенти Петро Порошенко і Володимир Зеленський, в цю годину UA: Перший покаже документальний фільм "Амстердам" з циклу "Дивовижні міста світу". Про це розповів у себе в Facebook  голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

"... І з рядком, що біжить під час фільму: "Вибачте, кандидати на пост президента України (ПІБ) не з'явилися в студії для участі в теледебатах", - додав він.


Якщо кандидатів в студії буде двоє - відбудуться дебати "в жорсткому форматі", заявив Аласанія.

Якщо кандидат буде один, а другий з якоїсь причини не прийде, то кандидат, який прийшов в студію, отримає цю годину для політичної агітації - і це буде законно.


Після завершення цієї години закон забороняє згадувати кандидата або його програму протягом наступних 20 хвилин.


"Тому о 21:20 на каналі UA:Перший, UA:Українське радіо і всіх регіональних каналах Суспільного почнеться програма "Зворотний відлік", де Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з багатьма експертами... влаштують справжню дискусію з кандидатом або кандидатами", - пояснив глава НСТУ.



Аласанія уточнив: для участі в передачі о 21:20 Порошенко і Зеленський можуть бути присутніми як в студії, "так і по телемосту з НСК Олімпійський, або парашутом зі стратосфери".


Раніше Аласанія пояснив, що телеміст, який хочуть у Зеленського, заборонений правилами дебатів: "Його не буде".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?