Авторизация

У Авакова кажуть, що на "Слугу народу" ніхто не скаржиться

У Авакова кажуть, що на "Слугу народу" ніхто не скаржиться

Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян заявив, що в МВС не отримували заяв від громадян про те, що в епізодах телесеріалу "Слуга народу" є загроза для їхнього життя і здоров'я. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Основне завдання поліції - це профілактика злочинності, попередження злочину. На сьогодні ні МВС, ні Національна поліція не отримували жодних заяв і повідомлень від громадян, які побачили в епізодах телесеріалу "Слуга народу" загрози для власного життя й здоров'я", - сказав Троян.


Він заявив, що в разі, якщо такі повідомлення надійдуть, вони будуть зареєстровані і отримають оцінку правоохоронних органів.

Раніше віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко під час години запитань до уряду звернулася до глави МВС  Арсена Авакова з вимогою відкрити кримінальну справу на авторів, сценаристів і виконавця головної ролі серіалу "Слуга народу" за епізоди, де розстрілюється парламент і проходять похорони президента.


Вчора повідомлялося, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика за участю Зеленського, в якому його нібито збиває вантажівка. У поліції кажуть, що перевіряють можливу наявність загрози життю або здоров'ю кандидата.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?