Авторизация

Кабмін погодив звільнення Степанова й Гордєєва

Кабмін погодив звільнення Степанова й Гордєєва

Глава Одеської облдержадміністрації Максим Степанов, який 8 квітня зі скандалом відмовився залишати свій пост за указом президента  Петра Порошенк  про його відсторонення, все-таки буде звільнений. Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні Кабміну, передає кореспондент  LIGA.net з посиланням на слова депутата Олексія Гончаренка.

"Він звільнений з посади голови ОДА", - сказав нардеп.


Згідно з указом президента, виконання обов'язків голови ОдОДА буде тимчасово покладено на Сергія Паращенка.

Міністр енергетики Ігор Насалик повідомив журналістам, що прийнято рішення щодо ще одного голови ОДА, який написав заяву за власним бажанням. Але про кого йдеться, він не уточнив. Пізніше LIGA.net дізналася, що це голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв - він також буде звільнений.


Раніше батько херсонської активістки Катерини Гандзюк звинуватив Гордєєва в причетності до її вбивства. Він сказав, що організатор вбивства дочки нібито співпрацював з топ-чиновниками області Владиславом Мангером і Гордєєвим. У лютому генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у слідства немає доказів причетності Гордєєва до цього вбивства.



Щодо обох, як уточнив Гончаренко, були узгоджені рішення про звільнення, а не усунення. Рішення прийнято на закритій частині засідання. Тепер їх має підписати президент.


Читайте також: Скандал. Чому Порошенко звільняє главу Одеської ОДА Степанова

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка