Авторизация

Обшук телеканалу в Мінську: силовики забрали техніку - фото

Обшук телеканалу в Мінську: силовики забрали техніку - фото

У Мінську силовики закінчили обшук офісу телеканалу Белсат, вони вилучили всю техніку. Про це повідомляє  сайт телеканалу.

"Вони не пояснили, в чому провина Белсату. Вони сказали, що потрібно говорити правду, я не знаю, що вони мали на увазі. Всі ці дії мають на меті перешкодити діяльності телеканалу в Мінську та Білорусі. Вже не вперше вони приходять з обшуком. Тільки раніше це були адміністративні справи, а зараз ми під загрозою кримінальної справи. Влада зачищає інформаційний простір", - зазначив представник Микола Дебело.




Фото: belsat.eu


Слідчий комітет повідомив, що обшук проводиться в рамках кримінальної справи за ст. 188 Кримінального кодексу (наклеп).


Представниця Белсату в Білорусі Ірина Славникова припустила, що справа може стосуватися матеріалу про корупційні схеми в закупівлях медичного обладнання. З технічної помилки на сайті було опубліковано робочу не фінальну версія сюжету. Белсат спростував інформацію і вибачився.


Техніку вивезли в чорному бусі. "Правоохоронці вилучили три ноутбука і два блоки, а також інші носії інформації. Їх цікавить вся інформація, яка там знаходиться", - уточнюється в повідомленні.



Белсат - канал супутникового телемовлення білоруською мовою, він був створений на підставі договору МЗС Польщі і польського публічного телебачення TVP.


9 квітня оперативники обшукали офіс телеканалу Белсат.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?