Авторизация

У Порошенка підтвердили, що борди з Путіним - їх затія

У Порошенка підтвердили, що борди з Путіним - їх затія

Штаб Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішив розвісити по всій країні бігборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін. Про це кореспонденту  LIGA.net  повідомив керівник секретаріату партії БПП Максим Саврасов.

За його словами, крім бордів штаб замовив 4 млн екземплярів газети, на обкладинці якої також зображені Порошенко і Путін.


Саврасов не знає, скільки коштувала ця рекламна кампанія і хто є автором її ідеї. "Нам важливо, щоб була реакція. Ми її побачили. Тепер люди будуть думати", - сказав він.

Сьогодні, 9 квітня, ці борди з'явилися по всій Україні. На них є слоган: "21 квітня. Вирішальний вибір". Фото одного такого борда розмістив у себе в Facebook аналітик руху "Чесно" Ігор Фещенко.





Також в містах почали роздавати агітаційну газету, де на обкладинці ті ж фото і слоган. Відповідальною за випуск газети тиражем 4 млн примірників значиться довірена особа Порошенка - Ніна Южаніна. Вона сказала LIGA.net, що не знає вартість цієї рекламної кампанії.






Вчора Порошенко в ефірі ICTV сказав, що не вважає, що його конкурент Володимир Зеленський діє в інтересах Путіна, але може не впоратися з його тиском в переговорах на високому рівні.


Він також сказав, що двосторонні переговори з Путіним, про готовність до яких заявив Зеленський, можуть поставити під удар і світову солідарність, яка вишикувалася навколо України, і санкції проти РФ.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?