Авторизация

Не всі згодні. У Самопомочі пояснили пост Садового

Не всі згодні. У Самопомочі пояснили пост Садового

Партія Самопоміч розглядає нову концепцію формування списків на парламентські вибори, що викликало невдоволення у частини депутатів. Про це кореспонденту LIGA.net повідомив член Самопомочі Олег Лаврик.

За його словами, 31 березня у Львові відбувся форум партії, на якому була представлена ​​нова концепція формування виборчого списку на парламентські вибори. "Ми вирішили відмовитися від одноосібного формування списків Садовим і перейти до системи "відкритих списків", - розповів Лаврик.


Було запропоновано, щоб список Самопомочі на третину складався з депутатів, на третину - з членів партії, депутатів місцевих рад, а ще на третину - з експертів і громадськості. Список буде формувати за підсумками рейтингового голосування членів партії.

Лаврик зазначив, що це поки тільки концепція, і до 12 квітня всі бажаючі можуть внести свої письмові пропозиції. Кінцевий формат списку буде затверджений до 3 травня, а з 5 травня Самопоміч почне його формування.


За його словами, частина депутатів зрозуміла, що при такому принципі формування списку вони можуть не потрапити до наступного парламенту, і це викликало у них невдоволення.



Лаврик підкреслив, що можливий вихід частини депутатів не пов'язаний з можливою перемогою  Володимира Зеленського  на президентських виборах.


Раніше сьогодні лідер партії, мер Львова Андрій Садовий  повідомив, що частина депутатів Самопомочі покине фракцію.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?