Авторизация

ЧЕСНО: Порошенко пустив на рекламу 122 млн, на яку - невідомо

ЧЕСНО: Порошенко пустив на рекламу 122 млн, на яку - невідомо

Президент  Петро Порошенко витратив на рекламу в ході виборчої кампанії 122 млн, однак на яку саме (теле-, зовнішню або рекламу в соцмережах) - не конкретизується. Про це повідомляє громадська організація ЧЕСНО  з посиланням на декларацію президента.

Уточнюється, що за підрахунками аналітиків, тільки на телерекламу Порошенко мав би витратити 175 млн, однак така сума в декларації не фігурує.


Також наголошується, що рекламну кампанію на телебаченні президент почав ще на початку весни 2018-го. "Як досягнення Порошенко виставляв зовнішньополітичні досягнення і реформи, що пройшли в країні в останні роки", - додають в ЧЕСНО.

Як мінімум, частину зовнішньої реклами в першій половині 2018 року, за даними активістів, розміщували місцеві органи влади, тобто, за гроші платників податків.


У ЧЕСНО повідомляють, що декларація Порошенка не дає можливості визначити, кому він платив за рекламу, скільки і за яку саме. В Адміністрації президента активістам "ще в серпні 2018-го пообіцяли, що Порошенко відобразить в своїй декларації витрати на рекламу", а 8 квітня ЧЕСНО знову направили запит в АП.






5 квітня в ЧЕСНО повідомили, що кандидат в президенти  Володимир Зеленський не буде оприлюднювати декларацію за 2018 рік до другого туру виборів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка