Авторизация

Дебати. Соціолог пояснила, чому Зеленський "уникає" Порошенка

Дебати. Соціолог пояснила, чому Зеленський "уникає" Порошенка

Кандидат в президенти Володимир Зеленський може уникати дебатів з чинним главою держави Петром Порошенком, щоб не втратити частину виборців, які проголосували за нього в першому турі виборів. Так вважає директор соціологічної компанії Фонд "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна, передає з прес-конференції кореспондент LIGA.net.

"Дебати не дуже вигідні Зеленському. Виборці Порошенка знають, що він пропонує, виборці Зеленського - ні (не знають, що пропонує Зеленський, - ред.)", - сказала вона.


Бекешкіна зазначила, що більшість виборців Зеленського підтримує євроінтеграцію, а з приводу курсу в НАТО його виборці із західних і центральних регіонів дотримуються однієї думки, тоді як з південних і східних - іншої.

"Можливо, якщо буде визначеність (в заявах Зеленського, - ред.) з тих питань, які розділяють Україну, тоді від нього може відійти частина електорату. Тому, я вважаю, що він, можливо, буде уникати чітких дебатів", - пояснила соціолог .



31 березня 2019 року в першому турі за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%.


Президент викликав Зеленського на дебати. Той через кілька днів тиші випустив ролик, в якому покликав главу держави на головний стадіон України, поставив кілька скандальних умов, в тому числі здачу аналізів на наркотики і алкоголь, і "дав 24 години на відповідь". Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, несподівано погодився.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?