Авторизация

Глава Одеської ОДА відмовився залишати посаду за указом Порошенка

Глава Одеської ОДА відмовився залишати посаду за указом Порошенка

Відсторонений від посади указом президента Петра Порошенка голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов відмовився залишати посаду. Про це глава Одеської ОДА Максим Степанов заявив сьогодні на брифінгу.

"Він (Петро Порошенко - ред.) вийшов за повноваження президента, записані в Конституції", - заявив Степанов, додавши, що президент має право призначати і звільняти голів ОДА за поданням Кабінету міністрів.


Степанов зазначив, що вчора в ЗМІ з'явилася інформація про те, що він нібито написав заяву на звільнення: "Глава Одеської ОДА перед вами. Він ніяких заяв не писав".

За його словами, "було б дуже дивно й нечесно" перед жителями Одеської області піти на такий крок.


Степанов нагадав, що сьогодні, 8 квітня, з'явився указ президента про відсторонення його з посади: "Дуже дивний документ, який, на моє переконання і переконання юристів, навіть студента, який навчається на юриста, не має нічого спільного із законодавством України".


Відповідаючи на питання, про що він говорив з Порошенком минулої п'ятниці, 5 квітня, під час його візиту в область, Степанов сказав: "Була пропозиція написати заяву. Я відмовився від цієї пропозиції, тому що у мене немає власного бажання писати заяву".



Говорячи про те, якою може бути реакція президента на його відмову, Степанов сказав: "Я не знаю, що в думках Петра Порошенка (...) Але хочу підкреслити, що я дуже сильна людина і здатний витримувати будь-який тиск".


На питання, чи може бути спроба звільнити його пов'язана з тим, що він дружить з колишнім губернатором Ігорем Палицею, бізнес-партнером Ігоря Коломойського, Степанов сказав: "Я завжди підкреслював, що ми з Ігорем Палицею дуже хороші друзі і 15 років вже дружимо. Я ніколи з цього не робив таємниці".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?