Авторизация

Прес-служба Зеленського про охорону Коломойського: Не знайомі

Прес-служба Зеленського про охорону Коломойського: Не знайомі

У прес-служби кандидата в президенти  Володимира Зеленського  немає інформації про те, яка фірма його охороняє. Так представник прес-служби Ірина Побєдоносцева відповіла на запитання кореспондента  LIGA.net.

Коментуючи слова кореспондента про те, що охоронець Зеленського схожий на охоронця Коломойського, вона заявила: "Я не можу прокоментувати ніякої схожості. Я, на жаль або на щастя, не маю честі бути знайомою з охороною пана Коломойського. Як і з самим паном Коломойським".


"Хто охороняє Зеленського? Яка фірма? Інформації немає", - додала вона.

Коли у Побєдоносцевої попросили підтвердити або спростувати, що кров на аналіз у Зеленського брав лікар, який знявся в епізоді в серіалі "Свати", вона сказала: "Зверніться в Eurolab за підтвердженням або спростуванням цієї інформації. Вони ж надають робочі місця".


Раніше повідомлялося, що Зеленський в Eurolab здав аналізи колишньому учасникові шоу МастерШеф Владиславу Кірякулову, який в клініці працює масажистом. Кірякулов знявся в п'ятому сезоні "Сватів", яких робить Студія Квартал 95.


Зеленський, який вчора відмовився здавати аналізи в медпункті НСК Олімпійський в Києві нібито через можливу ангажованісь співробітників МОЗ, прийшов сьогодні близько 07:15 в клініку Eurolab. Клініка належить Андрію Пальчевському, який підтримав Зеленського в першому турі.

Він заявив, що "все пройшло нормально, здав кров", і пішов з клініки ще до 08:00. "Кров молода... Глибокий аналіз, через три дні ми отримуємо результати по електронній пошті, всім покажемо", - сказав кандидат.

Конкурент Зеленського на виборах президента, чинний глава держави Петро Порошенко ще увечері 31 березня викликав Зеленського на дебати. Той через кілька днів тиші випустив помітний ролик, в якому покликав главу держави на головний стадіон України, поставив кілька скандальних умов і "дав 24 години на відповідь". Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, несподівано погодився.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?