Авторизация

"Кров на сувеніри": у Порошенка не визнали аналізи Зеленського

"Кров на сувеніри": у Порошенка не визнали аналізи Зеленського

У штабі кандидата в президенти Петра Порошенка вважають, що опонент Володимир Зеленський не виконав обіцянки здати аналізи на алкогольну й наркозалежність, оскільки не надав всі необхідні біоматеріали. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник штабу Олег Медведєв.

"Ми вважаємо, що кандидат Зеленський не виконав своєї обіцянки і не здав аналіз так, як це передбачено медичними протоколами. І від імені штабу уповноважений заявити, що штаб Петра Порошенка ще раз рекомендує Володимиру Зеленському зрозуміти, що передвиборна кампанія - це не шоу і не зйомки в кіно... Він повинен здавати аналізи не навмисно, а всерйоз, і не вибірково", - заявив Медведєв.


Він нагадав, що вчора в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розписала, як потрібно здавати аналізи.

"І дивне небажання Володимира Зеленського здати весь необхідний біоматеріал викликає зайві питання... Йдеться про те, що, наскільки нам відомо, кандидат Зеленський не здав волосся. А за версією Уляни Супрун, саме волосся є ключовим дослідженням для виявлення наркотиків, слідів наркотичних речовин, тому що в волоссі вони зберігаються близько 90 днів", - зазначив він.


Медведєв нагадав, що сьогодні вранці аналізи у Порошенка взяли дві державні й дві приватні лабораторії. За його словами, Порошенко до цього поставився серйозно, на відміну від опонента.


"Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам не означає серйозно здати аналізи на алкогольну й наркотичну залежність, як це передбачено діючими медичними протоколами", - підкреслив він.



Медведєв зазначив, що власник лабораторії Євролаб, яку вибрав Зеленський, є "політично заангажованою зіркою каналів Віктора Медведчука". "Крім того, він не приховує своїх політичних симпатій особисто до Зеленського, тому немає ніяких підстав вважати, що в лабораторії Пальчевського зможуть об'єктивно розглянути результати аналізів Зеленського", - заявив Медведєв.


Також, зазначив Медведєв, лікар, який безпосередньо брав у кандидата аналізи, пов'язаний із Зеленським - знімався в серіалі "Свати". "Це ще раз ставить під сумнів взагалі серйозність цієї акції і, очевидно, достовірність аналізів", - сказав він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка