Авторизация

У Порошенка сказали, хто повинен модерувати дебати

У Порошенка сказали, хто повинен модерувати дебати

У штабі  Петра Порошенка  вважають, що дебати повинні модерувати не політики, а журналісти, яким довіряють обидва кандидати в президенти. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер штабу  Олег Медведєв.

"Такі дебати повинні проводити не політики, а об'єктивні й неупереджені журналісти", - сказав він.


Медведєв нагадав, що сьогодні Порошенко відреагував на пропозицію кандидата в президенти Володимира Зеленського запросити на дебати лідера Батьківщини Юлію Тимошенко, назвавши її нетактовною й такою, що принижує її честь і гідність. "Загальні правила в усьому світі, і в тому числі в Україні: дебати повинні вести журналісти, яким довіряють обидві сторони", - підкреслив він.

За його словами, одних дебатів недостатньо, необхідно провести кілька раундів.



Порошенко ще увечері 31 березня викликав Зеленського на дебати. Той через кілька днів тиші випустив ролик, в якому покликав главу держави на головний стадіон України, поставив кілька скандальних умов і "дав 24 години на відповідь". Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, несподівано погодився.


Зеленський записав ще один ролик, де зажадав Тимошенко "в арбітри". У Зеленського пізніше заявили, що хочуть переговорів з Порошенком з приводу дебатів, а також пояснили зростаючі вимоги. Президент у відповідному відеозверненні закликав суперника "не ставити умов", а "бути мужиком і прийти на дебати".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка