Авторизация

Психоактивних речовин у крові Порошенка нема - другий етап тестів

Психоактивних речовин у крові Порошенка нема - другий етап тестів

Результати другого етапу дослідження аналізів чинного глави держави і кандидата в президенти Петра Порошенка показали відсутність в організмі алкоголю чи інших психоактивних речовин. Про це головлікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні Соціотерапія Володимир Ярий розповів телеканалу Прямий.

За його словами, за дві години лікарі зробили два види досліджень і констатували відсутність будь-яких психоактивних речовин.


"У першу чергу ми досліджували сечу, це було ще на стадіоні Олімпійський, ніяких психоактивних речовин виявлено не було. І після цього, протягом 1 години 40 хвилин ми провели дослідження за допомогою газового хроматографа - дослідження крові на наявність алкоголю. Він також був відсутній" , - сказав Ярий.

За його словами, у медиків є також зразки волосся Порошенка, які будуть направлені в лабораторію і орієнтовно через два тижні вони зможуть встановити остаточний результат щодо вживання психоактивних речовин протягом більш тривалого часу. Цей аналіз покаже результат мінімум за шість місяців життя людини.


Сьогодні, 5 квітня, кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський здали аналізи на наркотики і алкоголь. Це було однією з умов, які висунув Зеленський у відповідь на пропозицію Порошенка провести дебати.


Зеленський здавав аналізи в приватній клініці Eurolab, яка належить Андрію Пальчевському, який підтримав його у першому турі. При цьому кандидат здав тільки кров, на відміну від Порошенка.



Близько 17:00 на Facebook-сторінці Зеленського опублікували результати його аналізу на наркотичні речовини. При цьому на фото бланка з результатами з Євролаб спочатку було вказано дату взяття матеріалів - 2 квітня. Хоча відомо, що аналізи Зеленський здавав сьогодні, 5 квітня, вранці.


Після того, як користувачі в коментарях вказали на цей момент, фото на сторінці замінили. Буквально протягом 5 хвилин з'явилося нове фото бланка Євролаб, на якому дату взяття матеріалу виправлено ​​на 5 квітня. Також звертає на себе увагу те, що печатка в новій версії документа стоїть в іншому місці.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка