Авторизация

Кличка розсмішили тести Зеленського й Порошенко: рекомендує WADA

Кличка розсмішили тести Зеленського й Порошенко: рекомендує WADA

Український боксер  Володимир Кличко скептично поставився до сьогоднішньої здачі аналізів на наркотики і алкоголь кандидатами в президенти і запропонував їм зробити це у Всесвітньому антидопінговому агентстві (World Anti-Doping Agency).

"Сьогоднішні ранкові новини про здачу "допінг контролю" кандидатами в президенти України мене здивували і трохи розсмішили! (Справді, якби так спортсмени здавали тести на допінг, то були б усі суперменами). Адже кожен зробив це окремо і причому в "своїй лабораторії ", - написав Кличко у Facebook.


На його думку, об'єктивний результат дослідження може забезпечити "по репутаційно перевіреного методу" WADA.

"Можу організаційно допомогти в цьому процесі, щоб це не виглядало так кустарно. Довіртеся професіоналам!" - написав боксер, додавши, що вже направив запит про можливість таких тестів в WADA.


Сьогодні кандидати на пост президента  Петро Порошенко і Володимир Зеленський  здали аналізи на наркотики і алкоголь. Це було однією з умов, які висунув Зеленський у відповідь на пропозицію Порошенка провести дебати.



Зеленський здавав аналізи в приватній клініці Eurolab, яка належить Андрію Пальчевському, який підтримав його у першому турі. При цьому кандидат здав тільки кров.


Порошенко здавав аналізи в медпункті НСК Олімпійський. Президент здав кров, сечу і волосся, що має забезпечити більш повний і достовірний результат.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?