Авторизация

Штаб Порошенка готовий оплатити половину оренди Олімпійського

Штаб Порошенка готовий оплатити половину оренди Олімпійського

Для проведення дебатів Петро Порошенко  готовий оплатити половину вартості оренди НСК Олімпійський, другу частину в такому випадку повинен оплатити Володимир Зеленський. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер передвиборного штабу Порошенко  Олег Медведєв.

Коментуючи на прохання журналістів заяви ЦВК і Суспільного про те, що дебати на НСК Олімпійський можуть відбутися, але за рахунок кандидатів, і чи готовий Порошенко оплатити оренду Олімпійського, Медведєв сказав: "Безумовно, готовий".


Медведєв зазначив, що виборчий фонд Порошенка сформований прозоро, і оренда може бути профінансована з цього фонду.

Він підкреслив, що в законі про вибори президента України є норми, які передбачають порядок агітації, і там чітко вказано, що в таких випадках агітаційні заходи повинні фінансуватися з виборчого фонду кандидатів.



"І Порошенко, безумовно, готовий взяти на себе половину таких витрат на оренду стадіону і пояснити походження цих грошей. Точно так само ми розраховуємо, що другу половину сплатить Володимир Зеленський і пояснить, звідки ці гроші надійшли в його виборчий фонд", - зазначив Медведєв.


У штабі Порошенко вважають, що необхідно провести кілька раундів дебатів із Зеленським, на яких повинні підніматися питання, які належать до конституційних повноважень президента.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?