Авторизация

У Порошенка запропонували формат розподілу квитків на дебати

У Порошенка запропонували формат розподілу квитків на дебати

Квитки на можливі дебати між президентом Петром Порошенком  і кандидатом в президенти Володимиром Зеленським на стадіоні Олімпійський будуть пропорційно лунати прихильникам обох кандидатів. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв, відповідаючи на питання, хто заповнить трибуни НСК.

За його словами, після фінальної згоди обох штабів щодо формату дебатів на стадіоні, "з точки зору здорового глузду, якщо взагалі дебати на стадіоні укладаються в здоровий глузд", потрібно передбачити рівномірну присутність прихильників обох кандидатів.


"Чисто теоретично я представляю, що кандидати повинні оплатити оренду, викупити квитки і, очевидно, роздати ці квитки своїм прихильникам і запросити їх на дебати", - сказав він.

Уточнюючи, як це буде відбуватися в реальності, Медведєв повторив, що це нестандартна ситуація, і рішення теж має бути нестандартне.


Медведєв зазначив, що вся ситуація в принципі виглядає дивно, але Порошенко пішов назустріч Зеленському. "Якби він запропонував національний цирк, ми б пішли в цирк. Якби він запропонував десь на естраді - ми б пішли на естраду", - зазначив він.


Читайте також: У штабі розповіли, що Порошенко збирався сказати про Коломойського



Раніше Порошенко викликав Зеленського на дебати. У його штабі відповіли, що не бачать в цьому сенсу. Однак через кілька днів Зеленський покликав главу держави на НСК Олімпійський, поставивши кілька скандальних умов. Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, погодився.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?