Авторизация

Бойко і Медведчук: Державіаслужба відповіла на звинувачення

Бойко і Медведчук: Державіаслужба відповіла на звинувачення

В Державіаслужбі заявили, що, дозволивши  Юрію Бойку і Віктору Медведчуку вилетіти в РФ, їх співробітники діяли виключно в рамках своєї компетенції і на підставі нормативно-правових актів, які регламентують відповідні процедури. Про це в коментарі Укрінформу заявив начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Державіаслужби Ігор Зелінський.

Він нагадав, що в Україні діє заборона на використання повітряного простору України та повітряного простору над відкритим морем, де відповідальність за обслуговування повітряного руху покладено на Україну.


Також заборонено всі види прямих і транзитних польотів через вказаний повітряний простір для авіакомпаній РФ і повітряних суден, зареєстрованих в реєстрах РФ.

За словами Зеленського, Державіаслужба співпрацює з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань в Києві в його розслідуванні польоту Бойка і Медведчука в Москву.


Вчора повідомлялося, що ДБР відкрило кримінальне провадження проти співробітників Держприкордонслужби та Державної авіаційної служби через візит Бойка і Медведчука в Москву.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка