Авторизация

Другий тур: що сказала Тимошенко про підтримку Зеленського

Другий тур: що сказала Тимошенко про підтримку Зеленського

Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко  прокоментувала можливість підтримки кандидатів в президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського в другому турі, який відбудеться 21 квітня 2019 року. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

"У суспільстві сьогодні існує питання для тих людей, які не голосували за двох кандидатів в президенти, які вийшли до другого туру - що тепер робити? Йти на вибори чи не йти, за кого голосувати", - зазначила вона.


На думку Тимошенко, Україна знаходиться в кризовому стані та економічних руїнах.

"Я вважаю, що жоден з кандидатів, які за рішенням ЦВК вийшли до другого туру, не впораються з цими викликами і не припинять ні війни, ні біди. Тому брати відповідальність за будь-які поради я зараз не можу", - додала вона .


1 квітня 2019 року повідомлялося, що міністр внутрішніх справ  Арсен Аваков заявив, що нічого не знає про можливу підтримку з боку Тимошенко кандидата в президенти Володимира Зеленського в другому турі в обмін на посаду прем'єр-міністра.



Станом на 13:15 днів 2 квітня оброблено 98,90% бюлетенів від першого туру виборів глави держави: шоумен  Володимир Зеленський - 30,23%, нинішній президент Петро Порошенко - 15,91%. 21 квітня відбудеться другий тур.


Читайте також: Хроніка виборів в Україні. Перший тур: LIVE

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?