Авторизация

Розкрадання в оборонці. Двом фігурантам оголосили підозри - ГПУ

Розкрадання в оборонці. Двом фігурантам оголосили підозри - ГПУ

Фактичним власникам підприємства Оптимумспецдеталь Р. і Ж. повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27 і ч. 3 ст. 212 КК (несплата податків і організація злочину). Про це повідомляє в Facebook Генпрокуратура.

Відзначається, що оскільки підозрювані Р. і Ж. в повному обсязі відшкодували шкоду, завдану держбюджету, до закінчення досудового розслідування, заходи щодо них не обиралися в зв'язку з відсутністю ризиків.


Повідомляється, що на підставі офіційних висновків ДФС слідство встановило, що посадові особи Оптимумспецдеталь при поставках запчастин і комплектуючих на держпідприємства навмисне вчинили дії щодозаниження суми податкових відрахувань до держбюджету в розмірі 26,6 млн грн.

Читайте також: Кривонос спрогнозував терміни перезавантаження Укроборонпрому



7 березня НАБУ провело обшуки у  Олега і Ігоря Гладковських, Віталія Жукова і Андрія Рогози, які фігурують у розслідуванні корупційних схем в Укроборонпромі.


У схемі в ОПК, за даними проекту Наші гроші, брали участь сам заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор і кілька ділків, які працювали з контрабандистами, а також директора оборонних заводів, в тому числі глава Укроборонпрому Павло Букін. Пов'язані з Гладковським-молодшим фірми-прокладки кілька років поставляли концерну контрабандні комплектуючі з РФ за завищеними цінами.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка