Авторизация

Кулеба: Європі не важливо, хто кандидат - головне, не метатися

Кулеба: Європі не важливо, хто кандидат - головне, не метатися

Серед європейських партнерів України немає категоричного неприйняття будь-якого з кандидатів в президенти. Про це повідомив постійний представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба, передає  Радіо Свобода.

"Зараз категоричного неприйняття того чи іншого кандидата я не бачу. Головне для наших партнерів, щоб українська демократія спрацювала, і дуже бажано, звичайно, щоб ми припинили свої зовнішньополітичні метання: ці всі позаблоковості, багатовекторності - біжимо туди, стоїмо однією ногою там. Вирішили йти на Захід, давайте йти на Захід. Це шлях до побудови в Україні європейської цивілізованої держави", - сказав Кулеба.


Він зазначив, що для європейців за підсумками виборів в Україні головними є не прізвища кандидатів, а демократичність і відповідність голосування міжнародним стандартам.

Читайте також: Зе Бізнес. Скільки коштує Володимир Зеленський і як влаштована його фабрика сміху



Станом на 16:00 1 квітня Центральна виборча комісія опрацювала більше 80% протоколів на виборах президента, які відбулися в Україні 31 березня. За даними ЦВК, Володимир Зеленський отримує 30,35%, Петро Порошенко - 16,03%, Юлія Тимошенко - 13,27%, Юрій Бойко - 11,53%, Анатолій Гриценко - 7,03%.


Центральна виборча комісія повинна оголосити остаточні результати виборів до 10 квітня. Другий тур відбудеться 21 квітня.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка