Авторизация

Вибори та ЗСУ. На армію в Донбасі ніхто не тиснув, кажуть у ЦВК

Вибори та ЗСУ. На армію в Донбасі ніхто не тиснув, кажуть у ЦВК

Судячи з результатів голосування в зоні розмежування, припущення про  "тиск на військовослужбовців" з боку влади є безпідставними: вони співвідносяться з тими, які ЦВК отримує по всій країні. Про це заявив заступник голови Центрвиборчкому Євген Радченко, пише Радіо Свобода.

"Всі ділянки в зоні розмежування і спецділянки для військовослужбовців об'єднаних сил вже проголосували, підрахунок голосів здійснений, і в більшості випадків результати передано. Нічого екстраординарного на цих ділянках немає", - сказав він.


За його словами, результати голосування військових порівнюють із загальноукраїнськими: "Є два абсолютних лідера, тому всі розповіді про адмінресурс, можливий тиск на військовослужбовців, безпідставні".

Для голосування в зоні ООС створено 79 виборчих дільниць: 65 в Донецькій області та 14т - в Луганській.


Виходячи з приблизного порівняння показників чинного президента  Петра Порошенка  і шоумена  Володимира Зеленського на цих ділянках, обидва кандидати йдуть з більш-менш однаковим результатом.



За даними національного екзит-полу, Зеленський набрав 30,6%, Порошенко - 17,8%. Третє місце - Юлія Тимошенко (14,2%), четверте - Юрій Бойко (9,7%), п'яте -  Анатолій Гриценко (7,1%).


Читайте також: Хроніка виборів в Україні. Перший тур: LIVE

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?