Авторизация

Справу проти Труханова закрили

Справу проти Труханова закрили

Детективи Національного антикорупційного бюро почали закривати десятки кримінальних проваджень за статтею про незаконне збагачення. Серед інших було закрито і одну зі справ проти мера Одеси Геннадія Труханова, пише прес-служба НАБУ.

Як висловилися в бюро, роблять вони це "всупереч моральним переконанням", але виконуючи рішення Конституційного суду, "який фактично узаконив незаконне збагачення".


Труханов, нагадали в НАБУ, звинувачується у заволодінні 185 млн грн міського бюджету і справа проти нього слухається в Малиновському райсуді Одеси. У бюро підкреслили, що рішення КСУ про незаконне збагачення до цього судового процесу відношення не має, тому як чиновника звинувачують в корупційному злочині за іншою статтею - ч. 5 ст.191 КК.

"Детективи НАБУ також продовжують розслідування інших фактів можливої ​​протиправної діяльності голови Одеської мерії", - додали в бюро.


Реклама

Скандальне рішення КСУ змушує детективів закрити 65 кримінальних проваджень щодо незаконного збагачення. НАБУ підкреслило, що інші факти корупційної діяльності в межах цих проваджень (кваліфіковані за статтями, які не скасовані КСУ), будуть розслідуватися і далі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка