Авторизация

"Шукають неблагонадійних": ситуація в окупованому Донбасі - фото

"Шукають неблагонадійних": ситуація в окупованому Донбасі - фото

Командування російських окупаційних військ посилює заходи щодо запобігання потрапляння в полон або переходу на бік об'єднаних сил бойовиків в Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Під виглядом контролю заходів виховної роботи в підрозділи російських окупаційних військ прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих неблагонадійних осіб. До складу зазначених комісій залучаються офіцери з військово-політичної роботи і представники ФСБ РФ", - наголошується в повідомленні.


За даними ГУР, основні зусилля члени комісій приділяють виявленню тих найманців, які мають родичів або підтримують зв'язки з громадянами на території, підконтрольній Україні.




Фото: LIGA.net


За інформацією джерел LIGA.net, у тимчасово окупованому Луганську бойовики посилили патрулювання вулиць за останні дні.


"Крім патрулів, ще з'явилися машини з Беркутом. Вони озброєні до зубів", - сказав місцевий житель Сергій, ім'я якого змінено з метою безпеки.


Він уточнив, що після 18.00 вулиці міста практично порожніють. "Комендантська година діє також з 23:00 до 06:00", - уточнив Сергій.



Луганчанка Марина додала, що служби таксі також перестають працювати. "Максимум можна викликати машину до 22:00. Якщо вам пощастить", - зазначила вона.


10 лютого 2019 року повідомлялося, що жителі Луганська скаржаться на низький рівень життя на п'ятому році окупації.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?