Авторизация

На Говерлі заблукали туристи з Одеси

На Говерлі заблукали туристи з Одеси

У Карпатах чергові пошуки: рятувальники з учорашнього вечора намагаються знайти двох туристів з Одеси, які пропали під час спуску з найвищої гори країни Говерли в Рахівському районі. Про це повідомило в Facebook управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області.

В останній день зими близько 20:00 в службу порятунку подзвонили і повідомили, що під час спуску з гори в бік долини Козьмещик отримала травму туристка.


"Туристів двоє, чоловік і жінка. За попередньою інформацією, вони є жителями Одеси. До пошуку залучено два гірських пошуково-рятувальних відділення села Лазещина і міста Рахова в складі 11 рятувальників і двох одиниць спецтехніки", - пишуть в ДСНС.
Реклама

Рятувальники уточнили, що пошуки ускладнюються через загрозу сходження лавин, крутих схилів, обмерзання і відсутності мобільного зв'язку в районі події.



О 07:30 ранку на допомогу рятувальникам Закарпаття додатково перекинули колег з Ворохтянського гірського пошуково-рятувального відділення ДСНС в Івано-Франківській області.


22 лютого 2019 року на горі Піп Іван у Карпатах потрапила в біду група туристів з восьми осіб. Двоє з них загинули від обмороження.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?