Авторизация

"Збирали дрова": у лісі Донбасу підірвалися троє чоловіків

"Збирали дрова": у лісі Донбасу підірвалися троє чоловіків

У Донбасі троє чоловіків отримали осколкові поранення в результаті спрацьовування вибухового пристрою біля підконтрольної Україні Гродівки. Про це повідомляє прес-служба спеціального моніторингової місії ОБСЄ.

У лікарні Мирнограда (колишній Димитров, - ред.) спостерігачі ОБСЄ бачили двох чоловіків (у віці 25 і 34 роки) з бинтовими пов'язками на руках, ліктях і ногах. Медперсонал лікарні повідомив, що 25 лютого в лікарню поступили двоє чоловіків з декількома осколковими пораненнями.


Медичні працівники також додали, що третій 29-річний чоловік також потрапив до лікарні з осколковими пораненнями ніг, грудної клітини та правої руки і переломом кістки стопи.

"Однак під час візиту СММ медперсонал повідомив, що чоловік проходив медичне обстеження. Двоє чоловіків розповіли членам патруля місії, що вони збирали дрова в лісі біля Гродівки, коли їх друг, 29-річний чоловік, наступив на пристрій, який вибухнув", - відзначили в прес-службі.


Вони також додали, що не бачили ніяких знаків, які вказували на те, що в цьому районі є міни.



Поліція в Покровську повідомила спостерігачам, що за фактом даного інциденту ведеться розслідування, і що фрагменти вибухового пристрою відправлено на експертизу.


20 травня 2018 року в Сватовому Луганської області під час косіння трави підірвалися на невідомому вибуховому пристрої батько і син.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка