Авторизация

Вибори-2019: Садовий знявся на користь іншого кандидата - відео

Вибори-2019: Садовий знявся на користь іншого кандидата - відео

Львівський мер Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь іншого кандидата - Анатолія Гриценка. Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

"Саме зараз у нас є шанс вибрати українського і антикорупційного президента. Тому я прийняв рішення. Я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента й оголошую свою підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав він.


За його словами, на початку наступного тижня він підпише з Гриценком публічну угоду.

"У мене немає сьогодні жодної умови для Гриценка, і мій сьогоднішній спіч для нього є несподіванкою. У мене немає з ним ніякої домовленості", - зазначив Садовий.




Вчора Садовий і Гриценко зустрічалися в кафе.


Відповідаючи на питання, чи підтримала його рішення політрада Самопомочі, лідер цієї партії Садовий сказав, що сьогодні вранці була політрада, на якій всі колеги його підтримали.



Говорячи про те, що буде із заставою в 2,5 млн грн, яку він вніс до ЦВК, політик сказав: "Вона (сума) згорає автоматично. Вони її не віддадуть".


Гриценко через  Facebook подякував Садовому, зазначивши, що це було "психологічно непросте, але чесне, відповідальне і державне рішення".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?