Авторизация

Як не дати організму "засохнути": пояснює Уляна Супрун

Як не дати організму "засохнути": пояснює Уляна Супрун

Відчуття, ніби організм "засихає" може з'явитися не тільки влітку, а й в холодну пору року, якщо багато часу проводити в закритому приміщенні. Це супроводжується цілою низкою неприємних відчуттів, тому необхідно вживати ряд заходів, написала в своєму Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Ульяна Супрун.

Якщо організму недостатньо вологи, з'являється відчуття дискомфорту в носі, ніби він закладений; більше втомлюються очі; порушується сон (особливо у маленьких дітей). Крім того, частинки пилу довше присутні в повітрі, що може бути додатковим подразником і носієм бактерій та вірусів.


Супрун підкреслює, що важливо підтримувати водний баланс в організмі і оптимальну вологість в приміщенні. Достатня кількість води щодня допомагає боротися з хронічною втомою, стресом, покращує роботу мозку і всього організму.
Реклама

Вологість в приміщенні можна підтримувати за допомогою зволожувачів. Щоб виміряти вологість, використовується гігрометр. Рекомендована відносна вологість - 40-60%. Супрун підкреслює важливість правильного використання зволожувача повітря і його регулярного очищення.



Також вона зазначає, що не тільки низька вологість в приміщенні може бути причиною перерахованих вище симптомів, але і пил, хімічні забруднення, побічні дії ліків.


4 лютого Супрун пояснила, як правильно потрібно пити ліки.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?