Авторизация

В Україну заборонили ввозити книгу Довлатова

В Україну заборонили ввозити книгу Довлатова

Держкомтелерадіо відмовив у видачі дозволу на ввезення в Україну 13 книг, серед яких видання повісті "Заповедник" Сергія Довлатова. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Там відзначили, що вже не перший раз російські видавці, випускаючи книги авторів, які нічого спільного не мають з ідеями "русского мира", в передмовах до них пропагують імперську ідеологію.


Цього разу в передмові до книги Довлатова, за словами експертів Держкомтелерадіо, "пропагується відомий українофоб Сергій Безруков".

Російський актор внесений до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.


Як уточнили кореспонденту LIGA.net в прес-службі Держкомтелерадіо, йдеться про повість Довлатова "Заповедник".


У редакційній передмові до видання, за словами прес-секретаря, повідомляється, що Безруков грав у фільмі, знятому за твором Довлатова.



Також регулятор заборонив ввезення ряду дитячих книг, серед яких підручник з англійської мови для школярів російського видавництва "Р-Плюс", ілюстрований прапорами збройних формувань РФ.


Крім того Держкомтелерадіо відмовив ввезення в Україну книг Микити Непряхіна "Убеждай и Побеждай. Секреты эффективной аргументации", Є. Торчинова "Путь запредельного: Религии мира. Психотехника и трансперсональные состояния", Андрія Шарія "Балканы: окраины империй".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?