Авторизация

Які партії проходять до Ради - опитування групи Рейтинг

Які партії проходять до Ради - опитування групи Рейтинг

Якби вибори до Верховної Ради проводилися наступної неділі, то до парламенту пройшли б шість партій. Про це свідчать результати соцдослідження групи Рейтинг.

З тих, хто визначився з вибором, 17% віддали б свої голоси за партію Батьківщина, 11% - Слуга народу, 10% - БПП Солідарність, 8% - Опозиційну платформу За життя, 8% - за Громадську позицію; 7% - Радикальну партію.




Рейтинг партій серед всіх виглядає таким чином:





28% опитаних планують голосувати на парламентських виборах, 40% відповіли, що швидше за все підуть на вибори, 13% - не голосуватимуть, 4% сказали, що швидше за все не візьмуть участь в голосуванні.






Опитування групи Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI) проводилося серед 2400 громадян від 18 років і старше з 13 по 27 грудня 2018 року по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. Похибка - не вище 2%, охоплення респондентів - 62,7%. Метод - особисте інтерв'ю у респондента вдома.


Згідно з результатами спільного опитування Київського міжнародного інституту соціології, Центру Разумкова та групи Рейтинг, проведеного в серпні-вересні 2018 р, Батьківщину готові були підтримати 22% опитаних українців, які вже визначилися і збираються голосувати. Далі слідували: Слуга народу - 11%, Громадянська позиція - 10%, Опозиційний блок - 9%, БПП - 8%, Радикальна партія Ляшка - 7%, партія Наші - 5%.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка