Авторизация

Україна готова до нападу Росії - Наєв

Україна готова до нападу Росії - Наєв

Командувач об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що Україна готова до можливого нападу країни-агресора Росії. Про це він сказав Kyivpost, повідомляє прес-служба Міноборони.

Росія значно наростила чисельність військових сил, але Наєв каже, що все залежить від інтенсивної підготовки, щоб вирівняти шанси. "Як командувач об'єднаних сил, я вважаю, що моя головна сила - це ретельна підготовка до оборони", - сказав він.


За його словами, є ключові ознаки того, що росіяни готують повномасштабну агресію проти України.

"По-перше, вони збільшили чисельність своїх військ в цьому районі. Наприклад, там, де на базах біля російсько-українського кордону було вісім батальйонних тактичних груп, зараз вони збільшили цей показник до 12-ти в районі моєї відповідальності. Вони також значно збільшили кількість літаків, готових діяти з аеродромів на їхньому боці кордону в Донецькій області", - пояснив командувач об'єднаних сил.


Наєв зазначив, що ЗСУ виявили особливий тип супутникового зв'язку, який використовують старші російські офіцери.


Він вважає, що ймовірність російської атаки збільшилася після агресії РФ в Керченській протоці і захоплення у полон українських моряків.


Командувач об'єднаних сил сказав, що у нього є сили зі спеціалізованою підготовкою ведення боїв в умовах міст, якщо російські війська будуть намагатися ввійти в Маріуполь, але пріоритет - не дозволити їм це робити.



"Наше завдання не допустити війні прийти в місто. Ви бачили, що наші сили розташовані на відстані від Маріуполя - наші оборонні рубежі знаходяться на підступах до міста. Але, де б вони не нападали, ми будемо захищати кожну частину нашої території, і ми маємо можливість це робити досить рішуче", - підкреслив Наєв.


30 листопада 2018 року Наєв заявляв, що безпосередньо підготовка до ведення бойових дій в окупованих зараз населених пунктах Донбасу поки не проводиться.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?