Авторизация

Вибори-2019: Зеленський показав, скільки грошей і нерухомості

Вибори-2019: Зеленський показав, скільки грошей і нерухомості

Шоумен Володимир Зеленський, який сьогодні подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом в президенти України, показав свою електронну декларацію за 2017 рік. Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Зеленський володіє житловим будинком у селі Іванковичі на Київщині (353,3 кв. м), квартирою в столиці (131,9 кв. м), двома квартирами в Києві спільно з Сергієм і Борисом Шефірами (453,1 кв. м), двома паркувальними місцями (20,90 і 20,70 кв. м) і земельною ділянкою (1200 кв. м).


У власності його дружини знаходиться квартира (129,8 кв. м) в Лівадії (у тимчасово окупованому Криму), паркувальне місце в Лівадії (16,1 кв. м), квартира в Києві (284 кв. м).

Зеленський також вказав у декларації квартиру на Кіпрі (270 кв. м) і два паркомісця.


Також у нього є нежитлові приміщення в столиці (337,8 кв. м) - спільна власність з Ларисою і Оленою Шефір.


Згідно з декларацією, спільною власністю є нежитлові приміщення в Києві площею 305,9 кв. м. Ними Олена Зеленська володіє спільно з Сергієм Шефіром.


Зеленські орендують у Великобританії квартиру (91,9 кв. м) вартістю 42,2 млн грн.


Шоумен задекларував швейцарський годинник марок Breguet, Tag Heuer, Roleх, Bovet, його дружина - швейцарський годинник Piaget, Breguet і ювелірний набір - сережки та каблучка з діамантами, 26 торгових марок, три корисні моделі і три винаходи.


Зеленські є кінцевими бенефіціарами в чотирьох фірмах: ТОВ "Студія квартал-95", Aldorante Limited (Кіпр), Film Heritage inc (Беліз), San Tommaso S.R.L. (Італія). На нього записані ТОВ "Кіноквартал", Megiritano Ventures Ltd (Британські Віргінські острови), Vilhar Holdings Limited (Кіпр). Вони є співвласниками більше десятка товариств.


На шоумена зареєстровані ще три компанії, він також значиться співвласником понад десятка товариств.


Реклама

Зеленські їздять на автомобілях Land Rover Range Rover вартістю 4,7 млн ​​грн і Mercedes-Benz S 500 4Matic вартістю 1,8 млн грн.



Зеленський тримає готівкою $285 тис, 220 тис. грн і € 50 тис. У латвійському AS PrivatBank він зберігає $417 тис, а його дружина - $8,4 тис. В українських банках він розмістив 1,18 млн грн, $16,8 тис . і €132, а його дружина - $196 і 1070 грн.


Раніше повідомлялося, що журналісти Схем знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: Вайсберг Пикчерс, Платінумфільм і Грін Філмз. Засновником всіх трьох є кіпрська компанія Green Family. Ця ж компанія є співзасновником Кварталу-95 в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефір та соратник Ігоря Коломойського Тимур Міндіч.

Нещодавно Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія Грін Філмз, що належить кіпрській Green Family LTD, в якій він є співвласником.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка