Авторизация

Зеленський подав документи до ЦВК

Зеленський подав документи до ЦВК

Шоумен Володимир Зеленський сьогодні подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом в президенти України. Про це LIGA.net повідомив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

Він підкреслив, що поки Зеленський не є кандидатом в президенти, оскільки на прийняття рішення щодо реєстрації ЦВК має п'ять днів.


"Не пізніше, ніж на п'ятий день комісія повинна зібратися і прийняти рішення", - сказав Хівренко.

Водночас Зеленський показав свою електронну декларацію за 2017 рік.


Раніше повідомлялося, що журналісти Схем знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: Вайсберг Пікчерс, Платінумфільм і Грін Філмз. Засновником всіх трьох є кіпрська компанія Green Family. Ця ж компанія є співзасновником Кварталу-95 в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри та соратник Ігоря Коломойського Тимур Міндіч.



Нещодавно Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія Грін Філмз, що належить кіпрській Green Family LTD, в якій він є співвласником.


23 січня він заявив, що вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія Грін Філмз.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка