Авторизация

Вибори-2019. ЦВК зареєструвала Тимошенко і ще п'ятьох кандидатів

Вибори-2019. ЦВК зареєструвала Тимошенко і ще п'ятьох кандидатів

Центральна виборча комісія зареєструвала ще шістьох кандидатів на пост президента України. Таке рішення члени ЦВК ухвалили сьогодні на засіданні, передає прес-служба комісії.

ЦВК зареєструвала Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза.


Питання реєстрації висуванця від Соцпартії Іллі Ківи розглянуть на наступному засіданні ЦВК. Про це в коментарі кореспонденту LIGA.net повідомив прес-секретар комісії Костянтин Хівренко.

З якоїсь причини питання реєстрації Ківи не було внесено до порядку денного. Хівренко сказав, що йому ця причина невідома.


"Зараз вирішується це питання - чи розглядати реєстрацію Ківи сьогодні або, можливо, в інший день", - сказав спікер ЦВК.


За його словами, до символіки Соцпартії у комісії немає жодних питань. Раніше деякі ЗМІ повідомили, що у членів комісії нібито виникли питання до символіки Соцпартії.



Станом на 16:00 25 січня ЦВК зареєструвала 19 кандидатів у президенти.


Лідер партії Національний корпус Андрій Білецький сьогодні заявив, що не братиме участі у виборах президента України в 2019 році.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?