Авторизация

Смерть студентки під Олевськом: поліція не підозрює водія

Смерть студентки під Олевськом: поліція не підозрює водія

Водія маршрутки, в якій їхала перед смертю від переохолодження 20-річна студентка з Олевського району Житомирської області, можуть притягнути до кримінальної відповідальності, якщо буде встановлено, що він залишив дівчину в небезпеці. Про це сказала прес-секретар поліції Житомирськоъ області Алла Ващенко.

За її словами, дівчина сама вийшла з маршрутки на зупинці в сусідньому селі.


"На зупинці вона вийшла. Підтверджень того, що в салоні автобуса був конфлікт між нею і водієм, на даний момент у нас немає. Але цю інформацію ми перевіряємо повторно", - сказала Ващенко.

Вона уточнила, що вечір дівчина провела в компанії однолітків, вони "відпочивали". За непідтвердженою інформацією поліції, студентка нібито намагалася позичити у когось грошей. "Але чи розраховувалася вона в автобусі, ми перевіряємо", - сказала представник поліції.


Між селом Рудня-Хочинська, де проживала дівчина, і Перга, в якому вона вийшла, - близько 3 км. Там є автомобільна дорога і стежка через ліс, яка значно скорочує шлях, і місцеві жителі нею активно користуються.


"Недалеко від цієї стежки і знайшли дівчину", - сказала Ващенко.


"На даний момент всі заходи проводяться в рамках кримінального провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК. Якщо будуть встановлені обставини, які будуть вказувати на те, що водій залишив її в небезпеці, тоді можливе залучення до відповідальності за статтею 135 КК", - уточнила вона.


За її словами, зараз стверджувати, що у водія був якийсь злочинний мотив, не можна.





В Олевському районі Житомирської області померла від переохолодження 20-річна студентка, яку водій, за неперевіреною інформацією, виставив з маршрутки, оскільки вона не могла оплатити проїзд.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка